Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

30 éves születésnapját ünnepelte a Zuglói Cukorbetegek Klubja

Az 1985-ben alakult szervezet az ellátás és gondozás mellett a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektet, az elmúlt három évtizedben több mint 300 előadást tartottak.

“Klasszikus civil szervezetként jöttünk létre. Az a célunk, hogy az egészségükért tenni akaró embereknek átadjuk az ismereteket, aminek birtokában tudatosan élhetik az életüket. Szerencsére nemcsak betegek csatlakoztak hozzánk, tagjaink lettek a rokonaik és azok is, akiket érdekel a cukorbetegség” – mondta a Zuglói Lapoknak Dr. Golub Iván, a klub egyik alapítója. Az ellátás és a gondozás mellett a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek, megalakulásuk óta már több mint 300 előadást tartottak.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

Kezdetben a Petőfi Csarnok 3-as termében tartották programjaikat, az utóbbi években az Uzsoki Utcai Kórház Konferencia termében várják az érdeklődőket minden hónap második hétfőjén. Dr. Golub Iván tapasztalatai szerint aki ilyen klubba jár, kevesebbszer fordul orvoshoz, és a foglalkozásokon megszerzett tudását másoknak is átadja.

A Pécsi Ildikó Kossuth-díjas művész előadásával kezdődött ünnepségen visszatekintettek az elmúlt harminc évre, és természetesen a születésnapi torta sem maradt el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb