Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tisztelt Olvasók! Kedves Zuglóiak!

Az önkormányzati ciklus végére a kerületvezetés számos vállalását teljesítette. Létrehoztuk a Zuglói Szociális Modellt, elértük, hogy a fővárosban Zugló adja a legtöbb szociális juttatást, visszafizettük a kommunális adót, a helyiek bevonásával szépítjük meg közterületeinket, biztonságosabbá tettük a kerületet. Mindezt átláthatóan tesszük, úgy, hogy mindenki nyomon követhesse miből, mennyit, mire költünk.

A lenti térképen összegyűjtöttük azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, amelyek ebben az önkormányzati ciklusban valósultak meg, és melyekre büszkék lehetünk mi, zuglóiak, valamennyien. Hiszen ahhoz, hogy a kerület fejlődjön, kevés az önkormányzat, szükség volt és szükség van az Önök együttműködésére is.

Közparkjaink szépítése, óvoda- és bölcsőde korszerűsítési programunk, térfigyelő kamerarendszerünk, sportlétesítményeink fejlesztése is mind-mind megtalálható ezen a térképen. Ezek a megvalósult beruházások jól tükrözik, hogy Zugló egy olyan közösség, amelyben jó élni, mert megőrzi és gondozza értékeit, védi környezetét és gondoskodik az elesettekről.

Karácsony Gergely
polgármester

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb