Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tisztelt Olvasók! Kedves Zuglóiak!

Az önkormányzati ciklus végére a kerületvezetés számos vállalását teljesítette. Létrehoztuk a Zuglói Szociális Modellt, elértük, hogy a fővárosban Zugló adja a legtöbb szociális juttatást, visszafizettük a kommunális adót, a helyiek bevonásával szépítjük meg közterületeinket, biztonságosabbá tettük a kerületet. Mindezt átláthatóan tesszük, úgy, hogy mindenki nyomon követhesse miből, mennyit, mire költünk.

A lenti térképen összegyűjtöttük azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, amelyek ebben az önkormányzati ciklusban valósultak meg, és melyekre büszkék lehetünk mi, zuglóiak, valamennyien. Hiszen ahhoz, hogy a kerület fejlődjön, kevés az önkormányzat, szükség volt és szükség van az Önök együttműködésére is.

Közparkjaink szépítése, óvoda- és bölcsőde korszerűsítési programunk, térfigyelő kamerarendszerünk, sportlétesítményeink fejlesztése is mind-mind megtalálható ezen a térképen. Ezek a megvalósult beruházások jól tükrözik, hogy Zugló egy olyan közösség, amelyben jó élni, mert megőrzi és gondozza értékeit, védi környezetét és gondoskodik az elesettekről.

Karácsony Gergely
polgármester

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb