Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Változatlanul stabil a kerület gazdálkodása

A kormányközeli médiumok tájékoztatása szerint ma ismét csődbe ment Zugló.  Ezen a héten ez az első csőd. Volt már csőd a múlt héten és azt megelőzően is, mivel hetente legalább egy alkalmat szentel a kormánymédia a zuglói csőd eljövetelének. Éppen ezért csak ismételni lehet a zuglói önkormányzat 2019. május 30-án kiadott közleményét, ami ahogy korábban, úgy most is cáfolja a kerület gazdálkodásáról szóló hamis állításokat:

https://www.zuglo.hu/elfogadtak-zuglo-zarszamadasat-a-kerulet-gazdalkodasa-stabil/

A fenti közlemény alkalmazandó abban az esetben is, ha jövő héten is csődbe menne Zugló.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb