Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Járvány idején is több ezer zuglói lakos igényelhetett zöldhulladék-gyűjtő zsákokat

Szigorú járványügyi előírások betartásával, idén ősszel is több tízezer zöldhulladék-gyűjtő zsák került kiosztásra a zuglói lakosság részére 2020. október 26-29. között a Zuglói Rendészeti Központban.

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata idén is biztosított zsákokat a zuglói lakosoknak, a kertekben és utcafrontokon termelődő lomb, fa, levél illetve zöldhulladék összegyűjtésére. A korábbi évekhez hasonlóan az osztást a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. szervezte meg.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a zuglói lakosok meghosszabbított időszakban, reggel 8:30-tól egészen délután 16:30-ig vehették át a zsákokat a 1145 Budapest, Laky Adolf utcai Zuglói Rendészeti Központban. Az átadás helyszínén végig kötelező volt a maszk használat és a másfél méteres távolság betartása, melyet a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársai felügyeltek.

Fotó: zknp.hu

A zuglói lakcímüket igazoló kerületi lakosok 10-10 db 100 literes, biológiailag lebomló zsákot igényelhettek lakcímenként. A kizárólag zöldhulladékkal megrakott, utcafrontra kihelyezett zsákokat az FKF Zrt. Zuglóból körzetenként a hétköznapi napokon szállítja el.

Köszönjük, hogy a zsákok használatával hozzájárulnak Zugló köztisztaságának megteremtéséhez és megőrzéséhez!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb