Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Művészetterápiás csoport indul

Már lehet jelentkezni a Lelki Egészségvédő Alapítvány művészetterápiás képzésére. Az önkormányzat támogatásával ezúttal is tíz pedagógus tanulhat ingyen a Katarzisz Komplex Művészetterápián. 

Az Oktatási Hivatal által akkreditált képzés június 25-én indul, a foglalkozások a Zuglói Civil Házban lesznek. Fogarasi Lajos, az alapítvány ügyvezetője elmondta, a részvételhez nem szükséges rajzi előképzettség vagy rajztudás.

“Hat éve indítottuk el a programot, rengeteg visszajelzést kaptunk a pedagógusoktól. Mindannyian arról számoltak be, hogy a tanultakat, a szerzett tapasztaltokat hasznosítják a munkájukban” – fogalmazott.

A 60 órás képzés után a tanárok segíteni tudnak a gyerekeknek abban, hogyan fessék vagy rajzolják ki magukból az érzéseiket, ami fontos szerepet játszhat a feszültségek kezelésében is.

A tervek szerint a foglalkozásokat június 25-én, 26-án, július 9-én, 10-én, augusztus 19-én tartják 14 és 20 óra között, valamint további öt alakalommal szeptembertől decemberig. A vizsga tervezett időpontja december 17.

A jelentkezési lap letölthető a http://www.lelkiegeszsegert.hu/muveszetterapia.html weboldalról, vagy kérhető a lea.pszichologiac@gmail.com e-mail címen. További információ kérhető Herczeg Andrea irodavezetőnél a +3630 702 1779-es telefonszámon (hétfőtől csütörtökig 11 órától 14 óráig).

Idén, az akkreditált képzés mellett – szintén önkormányzati támogatással – ingyenes önismereti csoportot, relaxációs tréninget és szupervíziót is szervez az alapítvány ápolóknak és pedagógusoknak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb