Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tíz vadkacsát mentett meg a ZKNP parkolási ellenőre

Tíz vadkacsát mentett meg a biztos pusztulástól a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) parkolási ellenőre május 2-án délelőtt.

Gersli Péter a Nagy Lajos király útja-Egressy tér találkozásánál a napi feladatait végezte, amikor meglátta, hogy egy vadkacsa tojó 10 kiscsibéjét igyekezett átsegíteni a villamossíneken, de a kiskacsáknak ez sehogy sem sikerült. A ZKNP munkatársa egy járókelő közreműködésével átterelte, illetve áthordta őket a túloldalra, ahol a csibék egy fa tövében lévő bokorban megbújtak anyjukkal együtt.

Gersli Péter úgy vélte, az állatok továbbra sincsenek biztonságban a forgalmas környéken, ezért értesítette a fejleményekről a „Szomszédom a rendőr!” programban résztvevő illetékes zuglói körzeti megbízottat. A helyszínre érkező rendőr felhívta az Állatvédő Ligát, akik a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársaival együttműködve sikeresen befogták, és az Állatkertbe szállították a vadkacsákat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb