Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A Fradi legendájára emlékeztek

Hét évvel ezelőtt, 2010. április 9-én hunyt el Varga Zoltán, a XX. század egyik legjobb magyar labdarúgója, a Ferencváros és számos ismert nyugat-európai klub játékosa. Varga Zoltánra a róla elnevezett zuglói pályán egy ünnepséggel és immár másodszor egy utánpótlás labdarúgó-tornával emlékeztek, amelyen Zugló testvérvárosai is részt vesznek. 

A Kövér Lajos utcai műfüves pályát 2013-ban nevezték el Varga Zoltánról, ahol minden évben összegyűlnek az egykori csapattársak, illetve a zuglói önkormányzat, a Ferencváros, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Fradi Baráti Körének képviselői, hogy megemlékezzenek a labdarúgóról.

Fotó: Balogh Róbert

Idén április 7-én is számos egykori csapattárs, tanítvány és neves labdarúgó, mások mellett Dunai II Antal, dr. Géczi István, Dragóner Attila, Bánki József, Horváth László, Telek András és Szeiler József vett részt a koszorúzáson.

Az ünnepséget követően egy utánpótlás labdarúgó-tornát rendeznek, amelyen összesen 12 egyesület – a Ferencváros, a Vasas Kubala Akadémia, az Ikarus BSE, a BVSC-Zugló, az MTK, a KISE és a Grund 1986 FC, az UTE, a Soroksár SC, Alsórákos és Csíkcsicsó (közösen), Opava és Racibórz –U13-as csapatai vesznek részt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb