Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A futás ünnepe

Csaknem 150 ember sportolt együtt a Mogyoródi úti sporttelepen és a Rákos-patak partján szeptember 4-én.

A futónapot az Adidas sportszergyártó vállalat szervezte, partnerként a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. is közreműködött. A rendezvény előzménye, hogy a cég tavalyi, látványos futóversenyét, a District Battle Run-t Zugló nyerte 39 résztvevővel és 424 lefutott kilométerrel. A győzelemért a kerület egy egymillió forintos  sporttámogatást kapott.

Ebből az összegből valósulhatott meg az első szeptemberi hétvégén a futónap, amely csaknem 150 embert mozgatott meg. A résztvevők között volt többek között a kétszeres világbajnoki ezüstérmes egykori öttusázó, Császári Attila is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb