Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A kiemelkedő rendőri munkát díjazták

Idén 68 kerületi rendőr kapott jutalmat a zuglói önkormányzat hagyományos, ünnepi rendezvényén, amelyet a polgármesteri hivatal házasságkötő termében rendeztek december 14-én.

Az önkormányzat nevében Karácsony Gergely polgármester és Hajdu Flórián alpolgármester köszöntötte  az év folyamán kiemelkedő munkát végző rendőröket. – Az önkormányzat ezzel a jutalommal is azt szeretné bizonyítani, hogy továbbra is kiemelt ügyként kezeli a közbiztonság erősítését és támogatását Zuglóban – mondta a polgármester köszöntőjében.

Az év végi ünnepségen 68 zuglói rendőr kapott jutalmat, összesen 4,4 millió forint értékben. A rendőrök nevében Baricska Norbert rendőr alezredes, kapitányságvezető-helyettes mondott köszönetet, és kiemelte, hogy azok a jó eredmények, melyek idén születtek, nagyban köszönhetők az önkormányzat támogatásának is.

Fotó: Képszerkesztőség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a zuglói ünnepséggel egy időben tartotta évzáró ünnepségét a Teve utcában, melyre két kerületi rendőrt és egy zuglói polgárőrt is meghívtak. Vasvári János rendőr törzszászlós, Pálosi Tamás rendőr törzsőrmester és Vereckei Krisztián a közelmúltban egy zuglói lakástűznél bizonyította bátorságát azzal, hogy az égő helyiségből kihoztak egy idős embert. Az évzáró ünnepségen Budapest rendőr-főkapitánya ezt a hőstettet köszönte meg nekik.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb