Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Év végi sportsiker

A zuglói Tóth Krisztián ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs sorozatba tartozó kantoni Mesterek Tornáján, melyre súlycsoportonként csak a legjobb 16 judóst hívták meg.

A Pénzügyőr SE 24 esztendős versenyzője jelenleg a 90 kg-os súlycsoportban a világranglista harmadik helyén áll, így jó úton jár, hogy kvalifikálja magát a tokiói olimpiára.

Krisztián Kantonban újabb nagy lépést tett a 2020-as ötkarikás játékok felé, a Mesterek Tornáján ugyanis egy orosz, majd egy cseh. legvégül pedig egy holland judóst legyőzve jutott a döntőbe, ahol ipponnal kikapott a grúz származású, de spanyol színekben versenyző Sherazadishvilitől, így ezüstérmes lett.

Ezzel az eredménnyel csaknem annyi ponthoz jutott, mintha világbajnokságon szerezte volna az érmet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb