Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A ZKNP ajándéka a rendőrségnek

„Szomszédom a rendőr” program keretében dokumentációs céllal adományozott speciális fényképezőgépet a rendőrségnek a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft.

A jövőben a zuglói rendőrök is dokumentálni tudnak majd minden történést a kerületben. Köszönhetően annak a NIKON D5600 DSLR típusú fényképezőgépnek, melyet a Zuglói Önkormányzat támogatásával a „Szomszédom a rendőr” program keretében a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. vásárolt meg a XIV. kerületi Rendőr-kapitányság számára. A készüléket a hozzátartozó állvánnyal és táskával együtt Kovács-Csincsák László, a ZKNP ügyvezető igazgatója adta át Váradi Attila rendőr alezredesnek, zuglói rendőrkapitánynak. A jó minőségű fényképezőgépet a rendőrök elsősorban a baleseti helyszíneken elvégzendő feladatok zavartalan ellátásához tudják majd használni. Az így rögzített képek az eljárások menetét is leegyszerűsíthetik.

– Mivel a kerületben nagyon sok és nagy anyagi kárral járó baleset történik, emellett vitás esetek is bőven akadnak, a lakosság számára is pozitív üzenetet hordoz a professzionális helyszínelési technika – mondta Váradi Attila rendőrkapitány.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb