Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rablás fényes nappal

Járvány idején sincs másképp: a tolvaj minden adandó alkalmat megragad. A kamera és a rendőr azonban éber.

A zuglói térfigyelő központban szolgálatot teljesítő rendőr a kamerarendszeren egy gyanús személyre lett figyelmes. A monitoron látta, hogy az illető a Bosnyák téren egy alvó férfihoz lép oda, majd kihasználva annak kótyagos állapotát a zsebéből kiveszi a személyes értékeit. Ezután az alkalmi szarka buszra szállt. A térfigyelő központban szolgálatot ellátó Nagy Csaba rendőr törzsőrmester azonnal értesítette a kerületi járőröket, akik a férfit a Csömöri úton egy menetrend szerinti buszjáratról leszállítva előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a kifosztás tényét elismerte, a Bosnyák téri sértettet pedig a rendőrök keltették fel, akinek természetesen nem volt tudomása a lopásról.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb