Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A ZKNP nyílt levele Fekete-Győr Andrásnak

Fekete-Győr András

elnök

Momentum Mozgalom

Tárgy: nyílt levél

Tisztelt Elnök Úr,

Ön az ATV által 2021. szeptember 12-én szervezett miniszterelnök-jelölti vita során nagy nyilvánosság előtt a „zuglói parkolási maffiáról” nyilatkozott.

Amint az Ön számára is ismert, Zuglóban a parkolással kapcsolatos feladatokat a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) végzi el. Az Ön által minden alapot nélkülöző, rágalmazó kijelentések súlyosan sértik a ZKNP-nél dolgozó munkavállalókat, ügyfélszolgálatunkon, illetve az utcán, parkolásellenőrzéssel foglalkozó munkatársaink becsületét, így azt kénytelen vagyok a leghatározottabban visszautasítani.

A zuglói parkolással kapcsolatos ismeretei pontosítása érdekében javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot Rózsa Andrással, a Momentum helyi alpolgármesterével, akihez ez a terület is részben tartozik, továbbá természetesen én is szívesen állok a rendelkezésére.

Sajnálatosan az elmúlt időszakban gyakorivá váltak, a „parkolási maffiával” összefüggő, és az ahhoz kapcsolódó sértések, verbális támadások a munkatársaink irányába, mely magatartásra az Ön nyilatkozata bátorító hatással van.

A szóbeli inzultusok után a közelmúltban fizikai támadás is érte az ügyfélszolgálati helyiséget, illetve ami a legszomorúbb, munkatársainkat is több alkalommal.

Meggyőződésünk szerint, egy ország irányítására aspiráló politikusnak minden hazánkban élő emberért – ha tetszik, választópolgárért – felelősséget kell vállalnia, így kérem, hogy a jövőben szíveskedjen az olyan kijelentésektől tartózkodni, mellyel munkatársaink, vagy bárki más testi épségét, vagy becsületét, akár közvetve is, de veszélynek teheti ki.

Budapest, 2021. szeptember 13.

Kovács-Csincsák László

ügyvezető

ZKNP

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb