Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szenes Iván dalaival ünnepeltek

Örökzöld dallamokkal folytatódott a Magyar Dal napja Zuglóban: Tihanyi-Tóth Csaba és felesége, Bognár Rita lépett fel a Sugár Moziban.

A sztárpár Szenes Iván slágereit adta elő az ezúttal nyugdíjasokból álló közönségnek, akik sokszor együtt is énekeltek a művészekkel. Horváth Csaba, a kerület polgármestere nosztalgiával kezdte a programon mondott köszöntőjét:

– Jó érzés együtt lenni itt, fiatalkorom egyik fontos helyszínén, ahol megtaláltunk mindent, ami fontos volt nekünk. Örülök, hogy a pandémia után újra megtelt élettel. Feleleveníthetjük régi kapcsolatainkat, újra találkozhatunk, beszélgethetünk, hiszen nemcsak fizikai jólétünkkel kell foglalkoznunk, kellenek a közösségi élmények is – hangzottak szavai.

Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője szintén hangsúlyozta, milyen fontosak a közösségi élmények, és számára is boldogság, hogy újra sok lakossal találkozhat, mert hiányoztak neki a mindennapi beszélgetések.

A programon részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester is, a művészek pedig a dalok mellett több ajándék cd-vel is meglepték a közönséget.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb