Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A zuglóiak kedvenc cukrászdája

A családi vállalkozásban működő Telepes utcai Pelikán cukrászda nyerte el a „Zugló kedvenc cukrászdája” címet. A lakosok Horváth Csaba polgármester és Zugló hivatalos közösségi oldalán voksolhattak kedvelt édességekkel foglalkozó vállalkozásukra.

A polgármester az elismerés átadásakor kiemelte, ilyen sokan még soha nem szavaztak, közülük a legtöbben a Pelikán cukrászdát választották.

Oblat Dávid elmondta: nagyon örülnek, hogy sokan kedvelik a cukrászdájukat és a szavazataiknak köszönhetően elnyerték a megtisztelő címet. Hozzátette: nagy kedvelője a fagylaltoknak, most is sokszor maga készíti ezeket az édességeket.

Oblat Ildikótól megtudtuk, hogy vendégeik legjobban a Bécsi krémesüket és a Csupacsoki tortájukat kedvelik. Miután egyre többen élnek ételintoleranciával, kínálatukba bekerültek az általuk is fogyasztható sütemények.

Fotó: Balogh Róbert

A Pelikán fagyizó 1999-ben nyílt meg. A vállalkozás 2004-ben és 2007-ben az “Év fagylaltja” verseny győztese lett. 2008-tól készítenek süteményeket is. Folyamatosan követik a nemzetközi trendeket és igyekszenek az újdonságokkal megismertetni vendégeiket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb