Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Adománybolt segíti a rászorulókat Zuglóban

Három hónapja működik a Magyar Vöröskereszt adományboltja Zuglóban. A Bosnyák utcai üzletben több száz terméket kínálnak jelképes áron.

“Nagyon fontos, hogy sokan adakoznak. Rengetegen hozzák el a már nem használt ruhákat, cipőket, játékokat. Ezeket jelképes áron, pár száz forintért lehet megvenni. Lényeges, hogy nem csak adománnyal segíthetnek az emberek, hanem azzal is, ha vásárolnak nálunk” – mondta a Zuglói Lapoknak Bohácsné Vilimek Ágnes, a Magyar Vöröskereszt Budapesti Fővárosi Szervezet XIV. kerületi szervezője. A bolt bevételéből tartós élelmiszereket, tisztítószereket vásárolnak a rászorulóknak. Az üzletben egyebek mellett konyhai eszközöket, cipőket, gyerek- és felnőtt ruhákat, berendezési tárgyakat, kiegészítőket vásárolhatnak az emberek.

Fotó: Balogh Róbert

Szabó Rebeka alpolgármester csütörtökön látogatott el az üzletbe, ahol játékautót és plüss figurát vett. Ezeket a menekült gyerekeknek viszi majd el. Kiemelte, hogy a boltban olcsó és széles a kínálat. Szerinte környezetvédelmi szempontból sem elhanyagolható, hogy a jó állapotban lévő termékeket nem dobják ki, hanem újrahasznosítják.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb