Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Állati rekordok

Az állatvilág rekordereit és rekordjait mutatja be az a kiállítás, amelyet a Kincskereső Óvoda és a Herman Ottó Általános Iskola közös projektmunkájának eredményeként nyitottak meg március 9-én.

A két intézmény együttműködése már tíz éve tart, tavaly például az öt kontinens népeit vizsgálták az ovisok és iskolások, idén pedig az egy hónapos projektmunka után az állatvilág rekordereit és rekordjait gyűjtötték össze és mutatták be a Herman Galériában.

A pedagógusok azért ezt a témát választották, mert az állatok révén a diákok és az ovisok is játékosan ismerkedhettek a számolással, a mértékegységekkel, és gyakorolhatták az átváltásokat.

Fotó: Képszerkesztőség

“A korábbi évekhez hasonlóan idén is a kíváncsiság vezérelt bennünket, és rengeteg új dolgot tanultunk” – mondta a megnyitón Babarczy Andrea óvodavezető.

“Nemcsak az állatvilágban léteznek rekordok, hanem a mi életünkben is. Már az is rekordnak számít, hogy egy ovi és egy iskola tíz éve ilyen jól tud együttműködni” – fogalmazott beszédében Tószegi Attila iskolaigazgató. A kiállítást megnyitó Szabó Rebeka alpolgármester is ezt a példás összefogást emelte ki, amely szerinte a zuglói oktatás erejét is bizonyítja.

A gyerekek projektmunkáiból összeállított kiállítás év végéig tekinthető meg a Herman Galériában.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb