Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Álmos Manó akcióban

Idén sem felejtette el a zuglói Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola felébreszteni Álmos Manót, aminek legjobban a kerületi óvodások örültek. Azok, akik megválaszolták Álmos Manó kérdéseit, meghívást kaptak a iskolába, ahol kakaóval és fánkkal vendégelték meg őket.

Az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola alsós munkaközössége három éve indította útjára az ovisoknak szánt, iskolára felkészítő levelezős játékát.

A rendezvény sikerén felbuzdulva az idei tanévben is megrendezték ezt a programot. Az ősz folyamán a pedagógusok három játékos feladatlapot küldtek ki a kerület óvodáiba, amelyet a vállalkozó kedvű ovisok kitöltve visszaküldhettek. A program sok óvodást megmozgatott, a feladatlapokból ugyanis több mint kétszáz érkezett vissza a feladóhoz, az ovisok nagy része ráadásul mind a hármat kitöltötte.

Fotó: Képszerkesztőség

Az Álmos Manó program záróeseménye a január 18-i eredményhirdetés volt, melyre azt a 38 óvodást hívták meg, akik végig aktívak voltak. A nyertesek Hevér László György önkormányzati képviselőtől ajándékcsomagot vehettek át, az iskola vezetése pedig minden díjazottat meghívott egy fánkra és egy pohár kakaóra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb