Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ígéretes zuglói tehetségek

Hat zuglói diák képeiből nyílt kiállítás a Zuglói Ifjúsági Centrumban (ZIC), január 18-án.

Ígéretes tehetségek címmel rendezte első kiállítását a Zuglói Ifjúsági Centrum pénteken. A Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában az idei tanévben több mint kétszáz diákot képeznek művészeti alapismeretekre. A Csáktornya parki iskolának rendszeresek a kiállításai, a diákok évente kétszer, félévkor és év végén az iskolában is bemutatják munkáikat.

Fotó: Riersch Tamás

Ezúttal hat tanuló képeit választotta ki Pascalau Mariana, az iskola művésztanára. Naupp Eszter, Pedone Leonardo, Buzsik Csenge, Nám-Kun Hanga, Szöllősi Klára, Keller Franciska munkái február 10-ig láthatóak. A ZIC ezzel a programmal nyitotta meg a magyar kultúra napja alkalmából szervezett rendezvénysorozatát, amelynek keretében januárban író-olvasó találkozót és a Napraforgó együttes részvételével népzenei koncertet, valamint táncházat is rendeznek majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb