Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Álmos Manóval partiztak

A zuglói Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskolában idén sem felejtették el Álmos Manót felébreszteni, aminek legjobban a kerületi óvodások örültek. Azok a gyerekek ugyanis, akik jól válaszoltak a manó kérdéseire, meghívást kaptak egy kakaópartira.

Az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola alsós munkaközössége öt éve indította útjára az ovisok iskolai felkészítő, levelezős játékát. A programot az idei tanévben is megszervezték. Az ősz folyamán az iskola pedagógusai három, játékos feladatlapot küldtek ki a kerület óvodáiba, amelyeket a vállalkozó kedvű gyerekek kitöltve visszaküldhettek. A program sok óvodást megmozgatott, a feladatlapokból ugyanis több mint kétszáz érkezett vissza a feladóhoz, az ovisok nagy része – hatvannégyen – ráadásul mind a hármat kitöltötte. Ez a magas létszám a játék történetében rekordnak számít, mint ahogyan az is, hogy tizenheten hibátlanul küldték vissza a feladatokat. Az Álmos Manó program
zárórendezvényére a legaktívabb óvodásokat hívták meg.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

A nyertesek a program két fő támogatójától, Sokacz Anikó és Hevér György önkormányzati képviselőktől ajándékcsomagot vehettek át, illetve a két képviselő és az iskola vezetése minden díjazottat meghívott egy fánkra és egy pohár kakaóra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb