Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Apák napja Zuglóban

Családi programok, ovisok előadásai, arcfestés, lufihajtogatás, szűrővizsgálatok – egész napos programkavalkáddal készültek a szervezők a IV. Zuglói Apák Napjára.

A napot Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok nyitotta meg, aki hangsúlyozta, nagy szükség van az apákra, hiszen nélkülük nem lenne egységes a család. – Két gyermek édesanyjaként látom, hogy milyen fontos szerepük van az édesapáknak, a legfontosabb, amit a gyereknek adhatnak, az az apa ereje – fogalmazott a március 23-i programon a tanácsnok, aki az önkormányzat nevében tombola nyereményeket is ajándékozott.

A Családcentrum Alapítvány hagyománnyá vált programjának célja, hogy felhívják a figyelmet az apákra, a szülők együttműködésére. – Ma már sok apuka megtapasztalhatja, milyen, ha ők vannak otthon a gyerekekkel, szeretnénk rámutatni, milyen fontos szerepük van – mondta Somogyi Tímea, az alapítvány családterapeutája. Kiemelte, az apukák kérésére az édesanyáknak is szerveztek programot, akiknek tortával is kedveskedtek.

Az apák napja évről évre népszerűbb, egyre több tombola felajánlás érkezik. Idén a megszokott arcfestés és lufihajtogatás mellet salátakóstoló és bűnmegelőzési tanácsadás is volt, a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda pedig állapotfelméréssel készült a Zuglói Civil Házban megtartott apák napjára.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb