Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Visszavonul Knoch Viktor

Zugló díszpolgára, az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó Knoch Viktor hivatalosan is bejelentette sportpályafutása befejezését.

A tavalyi Pjongcsang-i téli olimpián váltóban aranyérmet nyert sportoló az elmúlt egy évet regenerálódással töltötte. Döntését ezt követően hozta meg, mint mondta, nem érez már magában elég erőt ahhoz, hogy a 2022-es pekingi téli olimpiára felkészüljön.

Knoch Viktor már diákként ott lehetett a nagy világversenyeken, a 2006-os téli olimpián mindössze 17 évesen már pontszerző (ötödik) volt 1500 méteren. Több világ- és Európa-bajnokságon is dobogóra állhatott, ő volt az első magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó, aki világkupán aranyérmet nyert.

Pályafutását a tavalyi évben szerzett sporttörténelmi olimpiai aranyéremmel koronázta meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb