Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Átfogó akció volt Zuglóban

Szeptember 24-én, az esti órákban átfogó ellenőrzési akciót szervezett a kerületi rendőrkapitányság. Az ellenőrzésben részt vett a NAV, a Katasztrófavédelem, a Zuglói Önkormányzati Rendészet valamint a Zuglói Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztálya is.

Az akció keretén belül két kereskedelmi kiszolgáló egységet ellenőriztek az Örs vezér tere közelében. Az egyik italozóhely megfelelt a kritériumoknak, igaz néhány dolog miatt hiánypótlásra lett felszólítva. A másik kiszolgáló egység azonban problémásabb volt, az összes ellenőrző hatóság tárt fel hiányosságokat, így vele szemben az eljáró hatóságok külön-külön folytatnak le eljárásokat.

 Az ellenőrzéseket követően a részt vevő járőrök azonnal közlekedési akcióba kezdtek Zuglóban. Annak ellenére, hogy a korábbi ellenőrzés miatt csak éjfél után kezdték meg az akciót, a szombat éjszaka így is eredményesen zárult. A rendőröknek reggelig 143 negatív eredményű szonda mellett 2 ittas járművezetőt sikerült kiszűrniük. Az egyik vezetőt 100.000Ft pénzbírsággal sújtották, míg a másiellen büntető eljárás indult. Az éjszakát további két szabálysértési feljelentéssel, két helyszíni bírság kiszabásával valamint  négy fő esetében kisebb fokú szabálysértés elkövetése miatti figyelmeztetéssel zárták. 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb