Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Átfogó akció volt Zuglóban

Szeptember 24-én, az esti órákban átfogó ellenőrzési akciót szervezett a kerületi rendőrkapitányság. Az ellenőrzésben részt vett a NAV, a Katasztrófavédelem, a Zuglói Önkormányzati Rendészet valamint a Zuglói Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztálya is.

Az akció keretén belül két kereskedelmi kiszolgáló egységet ellenőriztek az Örs vezér tere közelében. Az egyik italozóhely megfelelt a kritériumoknak, igaz néhány dolog miatt hiánypótlásra lett felszólítva. A másik kiszolgáló egység azonban problémásabb volt, az összes ellenőrző hatóság tárt fel hiányosságokat, így vele szemben az eljáró hatóságok külön-külön folytatnak le eljárásokat.

 Az ellenőrzéseket követően a részt vevő járőrök azonnal közlekedési akcióba kezdtek Zuglóban. Annak ellenére, hogy a korábbi ellenőrzés miatt csak éjfél után kezdték meg az akciót, a szombat éjszaka így is eredményesen zárult. A rendőröknek reggelig 143 negatív eredményű szonda mellett 2 ittas járművezetőt sikerült kiszűrniük. Az egyik vezetőt 100.000Ft pénzbírsággal sújtották, míg a másiellen büntető eljárás indult. Az éjszakát további két szabálysértési feljelentéssel, két helyszíni bírság kiszabásával valamint  négy fő esetében kisebb fokú szabálysértés elkövetése miatti figyelmeztetéssel zárták. 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb