Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Átvette a Zuglóért Emlékérmet az Uzsoki Kórház főigazgatója

Külföldi tartózkodása miatt az október 16-i, Zugló születésnapja alkalmából rendezett díjátadó ünnepségen nem tudta átvenni a Zuglóért Emlékérmet Dr. Ficzere Andrea az Uzsoki Kórház főigazgatója. Horváth Csaba polgármester ezért meghívta a polgármesteri hivatalba, hogy ha utólag is, de személyesen adhassa át az elismerést.

Dr. Ficzere Andrea nagyon sokat tett a COVID világjárvány elleni védekezés megszervezéséért és évek óta sikeresen vezeti és fejleszti az Uzsoki Utcai Kórházat, amely Budapest Főváros egyik legjobban felszerelt, biztos alapokon működő kórháza. Kimagasló intézményvezetői munkája mellett, a Magyar Kórházszövetség elnökeként a fővárosi, országos egészségügyi ellátás sikeres működtetésének biztosításában is aktívan közreműködik.
Zugló lakosságának nevében köszönjük a munkáját!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb