Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az Állami Számvevőszék befejezte a Zuglói Filharmónia 2012-2015-re vonatkozó ellenőrzését

Az Állami Számvevőszék befejezte a Zuglói Filharmónia 2012-2015 közötti, az előző önkormányzati ciklus ideje alatt végzett gazdálkodásának ellenőrzését. A számvevőszék összefoglalója szerint a szervezet vagyongazdálkodása nem felelt meg az előző ciklusban az előírásoknak, és az átláthatóság sem volt biztosított. A zuglói önkormányzat a számvevőszék ajánlásai alapján elkészítette intézkedési tervét, amiről a következő, október 19-i ülésén tárgyalnak majd a képviselők.

Az ÁSZ jelentésről szóló sajtóközlemény IDE KATTINTVA olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb