Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az örökbefogadóknak is jár a babatámogatás 

Zugló Önkormányzata minden gyermek családba érkezését fontosnak tartja, ezért terjeszti ki a születési támogatást és a babacsomagot az örökbe fogadott kisbabák számára is.

Szabó Rebeka alpolgármester azt mondta, a támogatás feltétele, hogy legalább az egyik örökbe fogadó szülő az örökbefogadást megelőzően Zuglóban bejelentett lakóhellyel rendelkezzen, és életvitelszerűen itt is éljen.

Szabó Rebeka azt is elmondta, hogy az örökbe fogadott babák támogatását április 1-jétől lehet igényelni a hat hónaposnál fiatalabb csecsemők számára. 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb