Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az ünnepelt adott ajándékot

Muffinnal ünnepelték Zugló 80. születésnapját. A kerületben három helyszínen – az Örs vezér terén, a Bosnyák téren és a Varsó utca-Thököly út kereszteződésében – kínálták süteménnyel a járókelőket csütörtökön.

Az emberek többsége meglepődött, de örültek a rendhagyó ünneplésnek. Tímár Évát és családját is váratlanul érte a kezdeményezés, de mint mondta, nagyon jó ötletnek tartja az akciót.

Fotó: Adrián Zoltán/Képszerkesztőség

Zugló polgármestere hangsúlyozta, fontos, hogy a kerület születésnapját közösen ünnepeljék az itt élőkkel. “Ma van a nagy nap, ma lett Zugló 80 éves – egy sokszínű városrész, sokszínű történelemmel, ezekből kell megterveznünk a következő 80 évünket” – fogalmazott a Zuglói Lapoknak Karácsony Gergely.

Rozgonyi Zoltán alpolgármester büszke arra, hogy a kerületben nagy hagyománya van a jótékonykodásnak, a fesztiváloknak, de elismerően beszélt az Uzsoki Modellről és a polgárőrségről is.

Fotó: Képszerkesztőség

Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője szerint a közös ünneplés összehozza az embereket, közösséget épít, és több ilyen programra lenne szükség.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb