Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bajnokok adták át a sportpályát

Kizöldült a Gizella utca 36., miután az épület új bérlője műfüves pályát épített a régi betonudvarra. 

A volt pártszékház épületét az idén 23 éves Európa 2000 Középiskola bérli. A zuglói oktatási intézménynek eddig nem volt sportlétesítménye, a testnevelésórákat így egy tornaszobában, illetve a Városligetben tartották.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

 

Április 23-tól azonban már hivatalosan is birtokba vehették a diákok a Gizella utca 36. szám alatt kialakított multifunkcionális műfüves sportpályát. A beruházást az iskola alapítványa finanszírozta.

A csütörtöki átadón az új sportpályát két neves sportoló, az olimpiai- világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund és az Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes, olimpiai negyedik helyezett tőrvívó, Mohamed Aida avatták fel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb