Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bitskey Bence a baloldal közös zuglói képviselő-jelöltje

Bitskey Bence lesz a DK, az MSZP, az Összefogás Zuglóért Egyesület és a Párbeszéd közös jelöltje a zuglói időközi önkormányzati képviselőválasztáson – jelentették be a pártok együttes sajtótájékoztatón.

A jelöltet Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője mutatta be, aki elmondta: Bitskey Bence 30 éves, születése óta Zuglóban él, és a nemzet színésze, Bitskey Tibor unokája. Az önkormányzat egyik cégénél civil kapcsolatokkal és rendezvényszervezéssel foglalkozik.

Bitskey Bence azt mondta, mindent el fog követni, hogy a választást megnyerje.

Bitskey Bence – Fotó: Képszerkesztőség

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, Zugló polgármestere úgy fogalmazott: a zuglóiak érdeke, hogy folytatódjon az elmúlt két év békés fejlődése és a kerület ne forduljon vissza a Papcsák-korszak irányába. Bitskey Bencét kiváló jelöltnek tarja, és biztos abban, hogy a választópolgárok is így fogják érezni.

Kunhalmi Ágnes szocialista országgyűlési képviselő, az MSZP budapesti elnöke kiemelte: pártja a legmesszebbmenőkig támogatja a közös jelöltet.

Molnár Csaba, EP-képviselő, a DK ügyvezető alelnöke kijelentette: Bitskey Bence nem a DK, hanem a baloldali összefogás jelöltje, aki civil szervezeti háttérrel és a pártok támogatásával indul.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb