Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bolondos cirkusz

Tizenkettedik alkalommal hirdetett rajzpályázatot a kerületi óvodák számára a zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A Bolondos cirkusz című pályázatra 17 óvodából összesen 158 alkotás érkezett.

Az iskola művészettanáraiból álló zsűrinek idén különösen nehéz dolga volt, végül az első, második és harmadik díjakkal, illetve a különdíjakkal csaknem húsz ovis tehetséget jutalmaztak oklevelekkel, illetve az önkormányzattól kapott rajzeszközökkel, amelyeket Pécsi Diána önkormányzati képviselő adott át.

A legnagyobb jutalmat azonban azok a díjazottak kapták, akik az iskola körzetén belül laknak, mert számukra a pályázaton való eredményes részvétel automatikus felvételt jelentett a Csáktornya parki intézmény szeptemberben induló rajztagozatos osztályába.

Fotó: Riersch Tamás

Az idei tanévben is majdnem kétszáz diák vesz részt a zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola művészeti képzésén, akik öt szakon – kerámia, festészet, grafika, tűzzománc és textilművészet – részesülnek kiemelt tehetséggondozásban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb