Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjrendszer

Hatáskörrel rendelkezik: csatlakozásról a Képviselő-testület, pályázatok elbírásáról átruházott hatáskörben a Népjóléti Bizottság

Ügymenet leírása:

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által, az adott tárgyévben az Önkormányzat felé meghirdetett feltételek teljesítésének függvénye. Az Önkormányzat az EMMI-vel együttműködve írja ki a pályázatot. ( „A” és „B” típusú). Pályázati feltételeket, a pályázók körét, a pályázat benyújtásának módját, a pályázat kötelező mellékleteit, a pályázat elbírálásának módját, az ösztöndíj folytatásának feltételeit, a pályázók értesítési kötelezettségeit a Pályázati kiírás tartalmazza.

Vonatkozó jogszabály:

– A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer jogszabályi hátteréül a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet szolgál.

Eljárást megindító irat: pályázati felhívás közzététele

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb