Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Cirkuszünnep Zuglóban

Kiváló művészekkel és neves zenészekkel tartott szabadtéri ünnepet a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án. A szervezőket a szeszélyes időjárás is megkímélte, hisz a háromórás program pont elfért két eső között.

A cirkuszi művészek a többi művészeti ághoz hasonlóan megsínylették a pandémiás időszakot. Számukra is csak egy járható út maradt, a rendszeres munka és az online előadások. Február vége óta lehetett ismét cirkuszi produkciókat élvezni, igaz, nem élőben, hanem csak a kibertérben, ezért mind a művészek, mind pedig a közönség nagyon várta már a találkozást.

A Fővárosi Nagycirkusz vezetése június 4-re időzítette az újranyitást, amit azonban már május 30-án egy szabadtéri rendezvénnyel harangoztak be. Ezen a „nyitányon” a cirkusz közössége kitelepült az Állatkerti sétányra, ahol  szabadtéri színpadon végre élőben is meg lehetett csodálni a kötéltáncosokat, a légtornászokat és az ugrócsoportot. A produkciókat pedig neves zenészek minikoncertjei kötötték össze. Bornai Péter, a Roy és Ádám trió, Földes László Hobó és az LGT sztárjai pedig csak tovább színesítették a cirkuszi programot.

A Fővárosi Nagycirkusz júniustól háromhetente új premierrel rukkol majd elő, így az eddigiek mellett újabb négy előadással szeretnék visszacsábítani a közönséget.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb