Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csaknem ezernyolcszáz karácsonyi csomaggal segít az önkormányzat

Idén is szeretné meghittebbé, szebbé tenni az ünnepeket a kerület vezetése: mint minden karácsonykor, most is tartós élelmiszerekből, édességekből álló csomagokat osztanak ki nehéz helyzetben élők, nyugdíjasok között.

A Zuglói Szociális Szolgáltató Központ ellátottjai körében csaknem ezerkétszázat, a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ gondozottjai között ötszázötven ajándékcsomagot kapnak a zuglóiak. A polgármesteri hivatal, a ZCSK és a Szociális Szolgáltató Központ munkatársai gondoskodnak arról, hogy mindenki időben megkapja a segítséget.

Az idősek egyebek mellett befőttet, kapucsínót, teát, kakaóport, édességet, sós süteményt, cukorkát,  a ZCSK ügyfelei pedig többi között csemege kukoricát étolajat, száraz tésztát, kávét, ételízesítőt, citromlevet, kristálycukrot teát, kakaóport és csokit kapnak. December 14-én Horváth Csaba polgármester és Szabó Rebeka alpolgármester is segített átadni a több kilogrammos csomagokat.

Szabó Rebeka csomagot ad át

Ilyenkor nagyon oda kell figyelnünk azokra, akik segítségre szorulnak. Mindenki kerülhet nehéz helyzetbe, ezért igyekszünk mindent megtenni azért, hogy megkönnyítsük az ünnepeket – mondta Horváth Csaba. Az alpolgármester úgy fogalmazott, hogy idén az elképesztő infláció miatt talán még fontosabb a gondoskodás, nagyon megnövekedtek az élelmiszerárak, ami a rászorulókat nagyon megterheli.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb