Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csányi Botond táncos lett a legtehetségesebb Zuglóban

Csányi Botond táncát értékelte a legjobbra az V. Zuglói Tehetségkutató zsűrije. A megmérettetés színvonalát tükrözi, hogy a legtöbb és a legkevesebb pontszámot kiérdemlő induló között csupán 7 pont volt a különbség. 

A zenéhez tökéletesen illeszkedő koreográfia, gyönyörű spicc, kifejező, fegyelmezett, pontos előadás – egyebek mellett ezeket mondták Botond táncáról. A szakmai zsűri tagja volt Turczi István József Attila díjas költő, Bogdán Péter, a Budapest Táncművészeti Stúdió Szakgimnázium igazgatója, Perczel-Kováts Orsolya énekesnő és a Pa-Dö-Dő együttes. A döntőben hét produkciót értékeltek.

Bitskey Bence, Zugló kulturális tanácsnoka azt mondta, örül, hogy egy olyan programot hívtak életre, amely a kerület egyik kimagasló eseménye lett, és szívügye, hogy minden évben megrendezzék a tehetségkutatót.

– A verseny az ifjúságot szólítja meg, a részvétel pedig ingyenes – részletezte Bitskey Bence, aki szerint idén minden rendezvény nagyon fontos, ami kizökkenti az embereket az elmúlt egy évből.

A zsűri elnöke, Turczi István azt mondta, a versenyhez és a járvány leküzdéséhez is hasonló tulajdonságokra van szükség: elengedhetetlen a kitartás, a fegyelem, a belső elhivatottság.

Az V. Zuglói Tehetségkutató második helyezettje, Nagy Anasztázia lett, a harmadik helyet pedig Varga Vanda érdemelte ki, mindketten táncos programmal neveztek a versenyre. Fülön Fanni Ajándék énekes produkciójáért kapott különdíjat.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb