Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csecsemő- és gyermekgyógyászat indult a Hermina úti szakrendelőben

A rendelést a Bethesda Gyermekkórház együttműködésével valósítja meg a Zuglói Egészségügyi Szolgálat (ZESZ).

A kórház gyerekorvosai kedden, szerdán és csütörtökön várják a kis betegeket a Hermina úti szakrendelő második emeletén, a 106-os szobában. A kicsiket szerdán gasztroenterológiai szakrendelés is fogadja.

A ZESZ igazgató főorvosa óriási előrelépésnek nevezte, hogy május 3-án elindulhatott a rendelés. Dr. Révai Tamás azt mondta, később az igényeknek megfelelően növelik a rendelési időt, és a terveik szerint hamarosan gyermek tüdőgyógyászat is lesz a Hermina úton.

 

A megnyitón részt vett mások mellett a kerület két alpolgármestere, Szabó Rebeka és Rozgonyi Zoltán is. “Rendkívül fontos, hogy Zuglóban még nagyobb figyelmet fordítunk a csecsemőkre, a gyerekekre. Elég nagy baj, ha a felnőttek betegek, de amikor a kicsik is, az sokkal rosszabb” – jegyezte meg Szabó Rebeka. Rozgonyi Zoltán azt hangsúlyozta: nagyon örül, hogy a nehéz egészségügyi helyzetben is fejlődik a ZESZ, és gyorsan reagálnak a betegek igényeire.

A csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésen előjegyzéssel és sürgősségi esetben is fogadják a betegeket, de az igazgató főorvos azt kéri, hogy a szülők kérjenek tájékoztatást a 061 469-3800-ás telefonszámon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb