Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közlemény a Fővárosi Törvényszék ítéletéről

A Fővárosi Törvényszék 2016. március 16-án kelt, 70.P.24.865/2015/5. sorszámú ítéletével megállapította, hogy Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata megsértette kk. Fejes Csanád Tibor képmás védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy róla 2013. nyarán a törvényes képviselői hozzájárulás nélkül fényképet készített, és kk. Fejes Csanád Tibor képmását a „Zugló megújul” című kiadványa címlapján, valamint a www.zuglo.hu internetes portálon közzétette. Mindezért Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata a sajnálatát fejezi ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb