Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Daganatos betegeknek segítenek

Erőforrások, megküzdés, hála, hit, stressz, kezelés, szemléletmód, betegség és annak tanítása, rugalmasság, újrakezdés – ezek a témái a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda legújabb online csoportjának.

A téma jelentősége igen nagy, hiszen egyre több embert érintenek a daganatos betegségek. Az út a betegségben hosszú és küzdelmes, amely alatt minden támogatás fontos lehet – mondta Szécsi Emese mentálhigiénikus, rák túlélő, a csoport vezetője, aki számtalan gyakorlatias elemmel is készül az előadásokra.

A téma érzékenysége miatt kis létszámú foglalkozások lesznek, amely zárt csoporttá alakul a második alkalomtól, ezért ekkor van lehetőség utoljára csatlakozni.

A Daganatos betegek megküzdési csoportja április 12-én kezdődik, az ingyenes, 6 alkalmas programra ezen a linken (https://forms.gle/5M4YnPH7gaNk6k1u5) lehet regisztrálni. Az online csoportfoglalkozások időpontja: 04.12., 04. 26., 05. 10., 06. 07., 06. 21., 07. 05. – 16 és 18 óra között.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb