Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díszpolgári rekord

Újabb rekordot állított fel a hétvégi Világkupán Liu Shaolin Sándor. A zuglói korcsolyázó első magyar short trackesként kétszer is megnyerte ugyanazt a számot Shanghajban.

Kerületünk díszpolgárának a történelmi duplázás az 500 méteres sprintszámban jött össze, ugyanis a Vk-versenyeken az egyik számot mindig kétszer rendezik. Testvére, a szintén zuglói díszpolgár, Liu Shaoang 1000 méteren lett ezüstérmes, míg a két Liu testvér Krueger Cole-lal és Oláh Bencével kiegészülve váltóban is második lett. Ezzel a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott sorrendben a 26. világversenyen szerzett érmet. Liuék következő versenye a január 24-26-i, debreceni Európa-bajnokság lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb