Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Egyre több a munkalehetőség a zuglói Állásbörzén

Több mint száz szakmában kínáltak munkalehetőségeket a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ (ZCSK) által szervezett idei második állásbörzén.

A ZCSK munkaközvetítő irodája, az Állás-Les három évvel ezelőtt vezette be a tavaszi és az őszi állásbörzét. Ezúttal negyvenhatan küldték be előzetesen az önéletrajzukat, de olyanok is érkeztek a Civil Házban megtartott rendezvényre, akik korábban nem regisztráltak.

– Az elmúlt évek tapasztalatai alapján igyekeztünk olyan munkáltatókat meghívni, hogy minden munkafajtát lefedjenek – mondta Szombati Lia, az Állás-LES koordinátora. – A megjelent cégek képviselői legtöbbször akkor is tudnak segíteni, ha egy szakma nem szerepel az itteni kínálatban – tette hozzá.

Fuksz Ágnes két diplomával, másfél hónapja keres állást. – Mivel megváltozott munkaképességű lettem, csak hat órában tudok dolgozni – mondta a közelmúltban pénzügyi- és számviteli tanfolyamot is végző asszony, akinek ezúttal szerencséje volt, mert a Főkefe és a Kézmű éppen a hozzá hasonló munkavállalóknak kínált lehetőségeket.

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb