Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elbúcsúztatták a nyarat

A Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. augusztus utolsó szombatján rendezte meg hagyományos családi rendezvényét, a Nyárbúcsúztató Vigalmat a Füredi utcai lakótelepen.

A szervezők a járványügyi rendszabályok miatt csak limitált számú látogatót engedhettek be a lekordonozott rendezvényterületre, ezért többen a korláton kívülről követték nyomon a változatos programot.  Az esemény a Cserepesház mögötti színpadon a Kolompos Együttes vidám családi koncertjével indult. A zenekar után látványos óriásbuborék show következett, majd a Grimm-Busz Színház Hetet egy csapásra című mesejátéka mulattatta az apróságokat. Ezután a Botafogó Együttes táncosai és a Cserepesház tánccsoportja fergeteges műsora szórakoztatta a közönséget.

A táncosok után az esemény sztárvendége, Oláh Gergő lépett a színpadra, aki a szeretet fontosságát hangsúlyozva új dalaiból nyújtott át egy csokorra valót nagyszámú közönségének.

Az előadóművész fellépése után jött a tombolahúzás, amelynek fődíja egy Budapest fölötti sétarepülés volt. A nyereményeket Tóth Csaba országgyűlési képviselő adta át. A tombola után kezdődött az utcabál, ahol a Sunny Dance Band szolgáltatta a talpalávalót. Az idei nyárbúcsúztató a Tűzfészek Társulat tűzzsonglőr showjával zárult. Miközben folytak a színpadi programok a más szórakozásra vágyó családok többek között a Studium Generale Egyesület, a Vöröskereszt, valamint a Vándorjátszóház – Piros Lábasos Nosztalgiajáték foglalkozásán vehettek részt, vagy különböző zsonglőreszközöket próbálhattak ki, illetve helytörténeti kvízt tölthettek ki a Samodai József Zuglói Helytörténeti Műhely sátrában. Ezen túlmenően az érdeklődők megismerkedhettek a rendőrség és polgárőrség tevékenységével, illetve a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda standján tanácsokat kaphattak és felmérethették egészségi állapotukat is. Emellett gólyalábas szórakoztatás és arcfestés várta a gyerekeket.

Az esemény fővédnöke Horváth Csaba polgármester és Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője volt.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb