Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rendőri kitüntetésben részesült Varga Tamás kerületi közterület-felügyelő

A zuglói rendőrkapitányság vezetője kitüntetést adott át Varga Tamásnak, a Zuglói Önkorányzati Rendészet közterület-felügyelőjének.

Czirják Róbert pénteken adta át az elismerést, miután Varga Tamás több elkövető elfogásában segítette a hatóságot. Egyebek között közreműködött a Hermina úti gépkocsifeltörő beazonosításában, a police.hu-n lévő körözötti listából több személyt is felismert, a Bosnyák téren és Örs vezér terén is sokat segít a gyanús személyek kiszűrésében.

Emellett az elmúlt évben katalizátortolvajokat is segített beazonosítani, álrendőrök által használt autó rendszámát is sikerült beszereznie, akkumulátor- és kerékpárlopásos eseteket segített felderíteni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb