Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elhunyt Dr. habil Révai Tamás PhD., a Zuglói Egészségügyi Szolgálat igazgató főorvosa

Révai Tamás korábban a Szent János Kórház kutatóprofesszora, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, az Óbudai Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója volt. Kutatási területe a hadtudományokon belül a II. világháború időszaka volt, tudományos írásai is leginkább az 1940-1943 közötti időszak orvosi aspektusait vizsgálták.

A belgyógyász, nephrológus, egészségmenedzsment specialista 2014. januárja óta volt a Zuglói Egészségügyi Szolgálat igazgató főorvosa. Intézményvezetői munkája, tudományos munkássága nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Zuglói Egészségügyi Szolgálat tevékenysége a lakosság és a szakmai szervezetek részéről is elismerést nyerjen.

Irányításának köszönhetően a kerületi egészségügyi szolgálat meghatározó szerepet tölt be a betegségek megelőzésében és a gyógyító munkában. Munkájáért 2017-ben átvehette a Zuglóért Emlékérmet.

Révai Tamást – osztozva a hozzátartozók gyászában – a zuglói önkormányzat saját halottjának tekinti.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb