Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén a polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló munkát végző rendvédelmi, egészségügyi és szociális dolgozóknak.

Karácsony Gergely polgármestertől Göndöcz Ádám rendőr főhadnagy, Heffentrager Zoltán rendőr hadnagy, Görög Péter rendőr főtörzszászlós a Hónap Rendőre, Salamon Lajos tűzoltó alezredes, Barta Sándor tűzoltó törzszászlós, Boros Attila Ferenc tűzoltó őrmester a Hónap Tűzoltója, Gáspár Attila önkormányzati rendész, Fórizs Krisztián önkormányzati rendész és Simon Éva Krisztina önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze kitüntetést vehette át.

Becsák Szilvia, Istvánné Tóth Bernadett, Maróti Márta, Monszportné Kovács Ivett, illetve Páll Ferenc és Varga Nóra a Hónap Egészségügyi Dolgozója, míg Csatári Klára, Frigyik Endréné, Huszárné Jaraba Hedvig, Krekó Beatrix Emma, Máhr Urbán Beatrix, Molnár Ilona, Müllerné Dián Katalin, Nádas Gabriella, Petróczki Nóra, illetve Somogyi Márta Zsuzsanna, Sőtér Ágnes és Varga Erika a Hónap Szociális Dolgozója elismerésben részesült.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb