Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület idei utolsó ülésén Horváth Csaba polgármester elismeréseket adott át a múlt hónapban kimagasló teljesítményt nyújtó rendvédelmi, egészségügyi és szociális dolgozóknak.

Zugló polgármesterétől Czili János rendőr őrmester a Hónap Rendőre, Kuklis Tamás tűzoltó törzsőrmester a Hónap Tűzoltója, míg Varga Tamás közterület-felügyelő a Hónap Önkormányzati Rendésze díjat vehette át.

A Hónap Szociális Dolgozója elismerést Badi Melinda, Domahidi Jolán Csilla, Haán Ferencné valamint Nagy Anna Adél kapta meg, míg Harcsa Krisztinát és Hegedűs Istvánnét a Hónap Egészségügyi dolgozója címmel tüntették ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb