Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Villámkiállítás

Téli tárlat címmel szerveztek egynapos kiállítás Tobai Rebeka festményeiből a Lipták Villában.

A megnyitón Harrach Péter tagintézmény-vezető méltatta Tobai Rebeka festőművész, költő és meseíró alkotásait, aki az orosházi Ökvös András festőművész tanítványa. Harrach Pétertől megtudtuk, ugyan Lipták Villa alagsori termében megnyitott kiállítás ezúttal csak egy napig látható, de az újévben, amikor felszabadulnak az intézmény termei, Ökvös András alkotásaival együtt újra a falra kerülnek Tobai Rebeka művei is. A közös kiállítás február végéig lesz nyitva.

Fotó: Papp Dezső

Tobai Rebeka felszólalásában előbb Téli tárlat című versét mondta el, majd bemutatta az alkotásait: többek között az első művét, egy fekete-fehérben ábrázolt fát, valamint a Tündérmesék Breki tollából című mesekönyvének illusztrálására készített festményét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb