Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték az önkormányzat vöröskeresztes munkáját


Karitatív munkájáért elismerő oklevelet kapott Zugló önkormányzata a Magyar Vöröskereszttől. Az oklevelet a szervezet világnapján, Keszthelyen vette át a hivatal képviseletében a humánszolgáltatási osztály vezetője.

A zuglói önkormányzat 2011-ben kötött együttműködési megállapodást a Vöröskereszttel. Ennek része a Bosnyák utcai adománybolt fejlesztése, valamint a zuglói felső tagozatos iskolásoknak szóló elsősegély tanfolyamok szervezése. Idén a zuglói önkormányzat támogatást biztosít arra is a Vöröskeresztnek, hogy képzéseket tartson olyan intézmények dolgozóinak, ahol gyerekekkel foglalkoznak, így speciális ismereteket kapnak az óvodák és a bölcsődék alkalmazottai, valamint az önkormányzati ügyfélszolgálatot ellátó dolgozók. Első lépésben mintegy 200 fő vesz részt az akkreditált tanfolyamokon.

Az önkormányzat a Zuglói Egészségmegőrző Modell keretében a Vöröskereszttel közösen szervez egészségügyi szűrővizsgálatokat és véradásokat is. Az együttműködés eredményeképpen Zuglóban az elmúlt években jelentősen nőtt a véradók száma.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb