Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Előadás a fertőzésekről és antibiotikumokról

Az antibiotikum-kezelésről és a kórházi fertőzésekről hallhattak előadást az érdeklődők június 11-én a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Hermina úti Szakrendelőjében. 

Az intézmény vendége Dr. Ludwig Endre volt, aki beszédében hangsúlyozta: a fertőzések megelőzésében a személyi higiéné és a kézmosás kiemelkedően fontos. Az antibiotikumok használatáról azt mondta, a megkezdett kúrát nem szabad megszakítani, az előírt gyógyszereket be kell szedni. Ám ezek csak baktérium okozta fertőzések esetében használnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb