Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Építkezésen lopott éjszaka

Sokat dolgozik, ezzel indokolta a magát gipszkartonozónak kiadó férfi, hogy miért tartózkodik késő este az utcán szerszámgéppel a kezében épp egy építkezési telek előtt. A rendőrök gyanúja beigazolódott.

A zuglói körzeti megbízottak és járőrök február 16-án hajnali 2 óra környékén több autóval vonultak ki egy Czobor utcában található építkezésre, mivel annak tulajdonosa bejelentést tett, hogy a biztonsági kamerán keresztül látja, valaki mászkál a telken.

A rendőrök az építkezést körbe zárták, és eközben figyeltek fel az utcán egy férfire, aki buzgón nyomkodta a telefonját. A férfi mellett több nagyértékű szerszámgép hevert a földön, ami miatt kérdőre vonták. Először azt mondta, hogy az építkezésen dolgozik gipszkartonozóként, és csak a szerszámgépeit akarja hazavinni. Hogy miért ilyen késői órán teszi mindezt, azt azzal indokolta, hogy mindig sokig dolgozik. A rendőrök átnézték az építkezést, és találtak is egy feltört tárolót. A férfi közben változtatott a magyarázatán, állítólag összekeverte az építkezéseket, ő nem a Czoborban, hanem az Öv utcában dolgozik, de ahhoz ragaszkodott, hogy a szerszámgépek az ő tulajdonát képezik, csak annyira nehezek, hogy pont itt kellett megállnia, hogy pihenjen egy kicsit. Mivel megalapozottnak tűnt a gyanú, hogy a nagyértékű gépek a feltört tárolóból hiányozhattak, a férfit előállították a kerületi kapitányságon, ahol lopás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb