Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Értékes borítékot kaptak a zuglói rendőrök

Pénzjutalommal köszönte meg a kerületi rendőrök egész éves munkáját Horváth Csaba polgármester. Összesen nyolcmillió forintot osztott szét százhét egyenruhás között.

Horváth Csaba, aki polgármesteri ciklusában először találkozott a kerületi rendőrkapitányság állományával, hangsúlyozta, azt az erőfeszítést, amit a zuglói rendőrök a kerület közbiztonságáért tesznek, mindenképpen honorálni kell. Ennek megfelelően az önkormányzat – a helyi kapitányság vezetőinek javaslata alapján – százhét zuglói rendőrt részesített jutalomban, összesen nyolcmillió forint értékben. Horváth Csaba mellett Hajdu Flórián alpolgármester is személyesen gratulált a jutalmazott rendőröknek.

Fotó: Képszerkesztőség

– Zugló Budapest egyik legbiztonságosabb kerülete, amit már rangos díjak is bizonyítanak – mondta a polgármester a Házasságkötő teremben rendezett ünnepi állománygyűlésen. – Az uniós elismerésben részesült, Szomszédom a rendőr elnevezésű program is azt bizonyítja, hogy sikeres az együttműködésünk a rendőrséggel. Ennek a mintájára szeretnénk megszervezni a Szomszédom a rendész programot, amelynek az lesz a célja, hogy közterületeink, parkjaink rendjét is meg tudjuk óvni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb