Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Európai díjat érhet a Szomszédom a rendőr! program

Az uniós tagállamok legjobb közösségi rendészeti programjai versengenek az Európai Bűnmegelőzési Díjért (ECPA) decemberben elején, Bécsben. A nemzetközi konferencián a ZKNP „Szomszédom a rendőr!” programja képviseli Magyarországot.

Az Európai Bűnmegelőzési Hálózat (EUCPN) Legjobb Gyakorlatok Konferenciáján mutatják be decemberben a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) Szomszédom a rendőr! elnevezésű programját, miután a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága úgy döntött, hogy a zuglói kezdeményezést nevezi az Európai Bűnmegelőzési Díjért folyó versenybe.

A ZKNP ügyvezetője a döntést követően elmondta, büszke arra, hogy ezen a rangos nemzetközi pályázaton képviselhetik Magyarországot. – A programnak köszönhetően hatékonyabban dolgoznak a körzeti megbízottak, szorosabbá vált az együttműködés a szakmai szervezetek között, és javult azok megítélése is – értékelt Kovács-Csincsák László. A ZKNP ügyvezetője egyúttal megköszönte a zuglói önkormányzat vezetésének, a képviselő-testületnek és a kerületi rendőrkapitányságnak is, hogy támogatták a kezdeményezést.

– A 2015-ben indított Szomszédom a rendőr! program eddig is számos eredményt és sikert ért el, szívből gratulálok a mostani elismeréshez is a ZKNP-nek – fogalmazott Karácsony Gergely zuglói polgármester. Mint mondta, ez a program is hozzájárult ahhoz, hogy Zuglóban kiváló együttműködés jöjjön létre a ZKNP, a kerületi rendőrkapitányság, valamint a helyi rendészet és polgárőrség között. – Ez a jó munkakapcsolat valamennyi zuglói érdekét és a kerület biztonságát szolgálja – hangsúlyozta Karácsony Gergely.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb